Kinderkamer kunst en muurdecoratie

De Kleine Auto

Bij De Kleine Auto vind je kinderkamerkunst & accessoires voor een stoere jongenskamer! Alles is uniek en handgemaakt en daardoor ook op maat te bestellen naar je eigen wensen. Je kan de afbeelding, afmeting en kleur zelf bepalen. Zo krijg je een unieke set schilderijen die past bij de sfeer en stijl van jouw babykamer of kinderkamer.

Kinder-schilderij.nl

Zoek je voor een leuk prijsje een schilderij of schilderijtje voor de babykamer of kinderkamer. Stop dan met zoeken. U bent hier aan het goede adres ! U bepaalt zelf het voorbeeld en de kleur van de achtergrond. Eventueel met naam en/of geboortedatum en u heeft een uniek schilderijtje of een origineel kado of kraamkado

Onder De Wol

Onder de Wol heeft een grote passie voor mooie dingen maken. Creaties waar je blij van wordt! Onder de Wol ontwerpt en maakt handgemaakte decoraties, geboortedoeken en muurschilderingen voor stoere kinderen en sprookjesachtige kamers.

Dolledottie Piepschuim Letters

dolledottie een unieke site voor kinderkamer decoratie met onder andere piepschuim letters en naam schilderijen

Art-4-wall Muurschilderingen

Allerlei soorten schilderingen geheel naar wens.
Zoals op doek, paneel, muur en zelfs meubels

Muurdeco4kids

De site voor het decoreren van de kinderkamer.
Wij hebben diverse kamerthema’s. Naast Muurstickers en 3D Posterbehang bieden wij ook bijpassende dekbedovertrekken, verlichting, kleedjes en ander decoratiemateriaal voor een complete kinderkamer.

Loekiegood

Kleurrijke en vrolijke zelfgemaakte schilderijtjes
van stof. Met afneembaar knuffeltje.Leuk voor de baby of kinderkamer.
En zelfgemaakte accessoires .Leuk als cadeau .

Muurteksten

MUURTEKSTEN en MUURSTICKERS daar zijn wij van Muurteksten.nl goed in.

Make A Scene Muurschildering

Het is mijn bedoeling om de perfecte muurschildering voor uw kind te maken. Uitgaande van uw wensen, en nog belangrijker, de wensen van uw kind; zal ik samen met u werken om uw muurschildering te realiseren. Ik maak ook decoratieve kado’s, geboorteborden, portretten, en panelen.

Kinderkamerstickers En Geboortestickers

Wij verkopen o.a. kinderkamerstickers (gedichtjes) en geboortestickers. Zeker de moeite waard om te kijken al is het maar om de gedichtjes te lezen. Onze zelfgemaakte tassen zijn tevens als luiertassn te genruiken

Tizzer & Tizzier

Mooie muurschilderingen voor de baby- en kinderkamer. Helemaal naar uw wens en in passende kleuren. Een muurschildering maakt de babykamer helemaal af. Ook leuk om te geven als kraam- of zwangerschapskado!

Nicole Kidsart

Kleurrijke en vrolijke schilderijtjes voor uw kinderkamer, kraamkado of gewoon voor uzelf! Neem ook een kijkje naar de geboortekaartjes; net even anders…

Galerie Lucie Kinderschilderijen

Lucie Beck schildert vrolijke taferelen in acrylverf op doek. Een bijzondere aanwinst voor elke kinderkamer! Natuurlijk ook mooi voor boven de keukentafel of in de serre.
Ook is het mogelijk om een schilderij in opdracht te laten maken. Of wil je misschien een muurschildering?
Neem contact op met Galerie Lucie en samen zullen we je wensen bespreken.

Failariël

Failariël is een atelier waar kleinschalig vrolijke, kleurrijke kinderkunst wordt gemaakt. Ook is Failariël gespecialiseerd in portretten.

Sadora Designs

Kinderschilderijen op canvas, kapstokken en muurstickers voor babykamer of kinderkamer. Ook kraamcadeaus en eigen ontwerp of foto op canvas.

Luna Arts

Betaalbare leuke kinderkamerkunst, decoratie en traktatie.

Marianne Henselijn – Kinderkamerkunst & Meer…

Mooie en vrolijke kinderkamerkunst, maar ook kraamcadeaus in de vorm van nageschilderde geboortekaartjes op doek, beschilderd servies etc.

De vrolijke muur

Muurschilderingen voor baby & kinderkamers.

simone

Siem en zo kindekamerkunst maakt originele schilderijen voor de baby en kinderkamer. Ook geboorteschilderijtjes met naam en datum!

Jippie! Kinderkamerkunst

de leukste schilderijtjes voor uw baby- of kinderkamer!

Zwiet Driems

Zwiet Driems maakt o.a. muurschilderingen, vrolijke schilderijen en beschilderd panelen en doek. Dit alles naar eigen ontwerp maar ook in opdracht.

Een origineel schilderij of kado naar wens, een uniek beschilderd stoeltje of speelgoedkist, een oud meubel in een origineel Zwiet Driems jasje of een speciaal voor u ontworpen groeimeter. Er is heel veel mogelijk.

Kijk anders eens op www.zwietdriems.nl voor plaatjes bij dit verhaal.

Behang4kidz – Hip Kinderbehang!

Hip kinderbehang, babybehang en trendy muurstickers voor de kinderkamer.

Knuffelportret

Wat is er mooier dan een schilderijtje van je allergrootste lieveling, je knuffel.

Ik maak schilderijtjes van lievelingsknuffels. Daarbij kan de knuffel van alles meemaken. Bijvoorbeeld eerste keer naar school, een eerste zwemles, varen met de boot, gaan slapen of met pensioen gaan. Kortom alles wat jij of je kind ook meemaakt.

Zoek je een bijzonder kado voor een speciale gelegenheid? Kijk dan op mijn site

Keet Handgemaakt

Guitige handgemaake kinderschilderitjes, gebaseerd op kinderliedjes, acryl op canas, 20×20 cm. Orgieel en persoonlikk kraamkado

Droomdecoraties.nl

Shop vol met accessoires en decoratie artikelen voor het inrichten van de Baby en kinderkamer.