Chicaprie kinderkleding

Het relatief jonge Franse merk Chicaprie dat zich voornamelijk op kinder- en babykleding richt, wint steeds meer aan populariteit in Nederland. Het merk staat voor een trendy en stoere look. Ben je daarnaast ook op zoek naar betaalbare kleding voor jonge kinderen? Dan is Chicaprie zeker een merk dat bij jou past. Dit label heeft een zeer uitgebreide collectie voor jongens en meisjes voor ouders ouders die net even iets anders willen. Bijna wekelijks wordt de collectie vernieuwd door dit unieke Franse merk dat opgericht is in 2013.

chicaprie

Kleurrijke kinderkleding in de webshop van Rebelstars!

Kids kosten geld. Dat weet je als ouder maar al te goed. Maar dat wil niet zeggen dat mode voor kinderen ook duur moet zijn. Op de site van Rebelstars.nl vind je betaalbare, moderne kleding voor de allerjongsten. Voordelige meisjes-, jongens- en babykleding in de meest opvallende leuke kleuren. Uiteraard is deze kindermode bestand tegen een stootje en eenvoudig te onderhouden.

Praktische babykleding

Coole jeans voor peuters of schattige rompertjes: Koop betaalbare kindermode snel en eenvoudig in de webshop van Rebelstars. De collectie van Chicaprie bied  leuke kledingsets waarbij draagcomfort erg belangrijk is voor je stoere Rebel.  De kleding is van goede kwaliteit is netjes afgewerkt en niet  te vergeten zeker  betaalbaar.  De kleding varieert van  redelijk simpel tot setjes die je niet op elke straathoek zal kunnen vinden. Lekker exclusief, stoer  en bijzonder.  Waar ga jij voor ?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *