Kraamzorg

Kraamzorg Mamma

Kraamzorg Mamma biedt kwalitatieve kraamzorg in Den Haag, Rotterdam en omgeving. Voor informatie kunt u altijd bellen, we zijn 24/7 bereikbaar!

Pantein Kraamzorg

Pantein Kraamzorg, kraamzorg die bij u past. U kunt rekenen op informatie en begeleiding vóór de bevalling, assistentie bij de bevalling en zorg die aansluit bij uw wensen tijdens de kraamperiode.

Kraamzorg Liemerscare

Zwanger, bevallen en een onvergetelijke kraamtijd? Kraamzorg LiemersCare levert deskundige kraamzorg in Gelderland.
Gevestigd in Zevenaar. Kraamzorg tot Nijmegen, Arnhem, Apeldoorn, Zutphen, Groenlo, Winterwijk Wageningen, Veenendaal en Ede.

Carinova

Ervaring:

Bureaucratische onaangename thuiszorg organisatie uit Deventer. Klantvriendelijkheid en klantgerichtheid die doet denken aan een oostblok organisatie uit het midden van de vorige eeuw. Tijdens info-avond kennis gemaakt met kraamverzorgsters: die wil je nog niet in de buurt van je bed.

Kraamzorg Homecare

Kraamzorg Homecare levert verantwoorde, deskundige en traditionele kraamzorg door deskundige en ervaren kraamverzorgenden en medewerkers in Zeeland en Noord Brabant

Lancelot Kraamzorg

Zwanger…. zet de stappen naar een goed geregelde kraamtijd.
Ons doel is om jouw kraamtijd zo ontspannen en zorgeloos mogelijk te laten verlopen. We stellen ons daarbij flexibel, snel en slagvaardig op zodat we kunnen inspelen op jouw wensen. Persoonlijke aandacht is belangrijk. Daarom werken wij met één kraamverzorgende tijdens de kraamtijd.

Barbara Troost – Babyconsulente / Paccodoeken-verkoop / Scholing

Barbara Troost is babyconsulente, geeft consulten aan ouders, is verkooppunt van Pacco-inbakerdoeken, geeft scholing aan personeel van kinderdagverblijven en kraamverzorgenden over rust en regelmaat en inbakeren, is BIG geregistreerd

Newborn Baby

Alles voor de baby van 0 tot 24 maanden op huurkoopbasis en verhuur van romantische en moderne wiegen voor 5 maanden. Twee maanden voor en drie maanden na de bevalling. Vanaf 14,35 per maand. Gratis brengen en ophalen.

Kraamzorg Langedijk

1 kraamverzorgster tijdens de hele kraamperiode!
Wij garanderen de geindiceerde zorguren.
Ervaren kraamverzorgsters vol met passie voor het vak.