Diverse kado-sites

Kindercadeaus Hippebeestjes

De leukste babycadeaus, kindercadeaus en accessoires voor de kinderkamer vind je bij Hippebeestjes. Van bekende merken zoals Sebra, Global Affairs, De Kunstboer, Zebra Trends, Ebulobo, Nouvelles Images en meer.

Toetie & Zo

Toetie & Zo is een label met handgemaakte, originele produkten, zoals hippe tassen (voor moeder en kind), vrolijke kinder- en dameskleding, kinderkamerkunst en andere leuke accessoires met een hoog retro-gehalte. Er worden nieuwe en vintage stoffen gebruikt en veel bandjes, kantjes en borduursels.

Kado studio

hippe baby en kinderkado’s zoals haarspeldjes, armbandjes, beddengoed. Maar ook kookschorten voor opa’s en oma’s

Kind Van Holland

In deze webwinkel vind je producten die de hollandse levensstijl van toen weerspiegelen. Kernwoorden zijn authentiek, fris, eenvoud, landelijk.

Geboorte tassies

Een geboorte tassie met naam, geb datum van de nieuwe wereldburger, een origineel, persoonlijk en leuk kado!

Kleine oranje supporter shirtjes

Kijk op onze site voor een groot aanbod oranje supporter shirtjes. Een ‘must’ voor de kleinste voetbalfans.

Lovely Baby cd’s

De Lovely Baby cd’s met babymuziek van Raimond Lap! Muziek van Mozart, Beethoven en Bach, maar ook populaire muziek en of voor bij het slapen gaan. Een voordelig, maar vooral leuk en origineel (kraam)cadeau!

Enig ding

Collectie schilderijtjes, dekentjes en tijdelijke uiteenlopende tijdelijke collecties. Allemaal handgemaakt naar eigen ontwerp en uniek!

Miss Tiddels

Handgemaakte baby & peuter cadeaus – wol & zijde onderkleding – houten speelgoed.

ColorKid

Kado’s voor kids van 2 tot 10 jaar. Colorkid heeft een uitgebreid assortiment in speelgoed, knutselmaterialen, puzzels en spelletjes. Ideaal voor verjaardagen en kinderfeestjes.

borduurserviceZeeland

borduurservicezeeland heeft leuke kraamkado`s. bijv. een leuke beer met de naam van uw baby of wat heel origineel is, een regisseurstoeltje met naam en datum.