Overige

By Winki

Beloningsborden en kalenders voor de opvoeding van uw kind

Huur Een Autoreiswieg

Huur een autoreiswieg voor veilig liggend vervoer van uw baby!

Het Zijn Er Twee!

Een site gericht op (aanstaande) ouders van tweelingen. Met veel informatie, foto’s, blogs, forum, links en verwijzingen naar verkooppunten van speciale tweelingproducten.

Babylief

Innige verbondenheid met je kindje ervaren?
Met een intuïtieve zwangerschapsreading wordt de onvoorwaardelijke liefde voelbaar die er is tussen ouder en kind.

Jewels & Friends

Jewels & Friends maakt hippe sieraden & accessoires. Je kunt er o.a. terecht voor naamarmbandjes, sleutelhangers met naam, kasthangers (eventueel met naam), keycords, Hello Kitty sieraden en nog veel meer. En cadeautjes pakt Jewels & Friends altijd leuk in!

OverKinderen

OverKinderen is een nieuwe website boordevol informatie over, de naam zegt het al, kinderen. Van baby tot puber, van opvoeding tot recepten en van spelen tot onderwijs. Alles waarin (toekomstige) ouders geïnteresseerd zijn, komt hier aan bod. Het unieke aan OverKinderen is dat bezoekers zelf deze informatie kunnen aandragen.

Madeliefke

Op deze site vind je niet alleen allerlei lieve, mooie en kleurrijke applicaties maar ook kant-en-klare accessoires als haarmode, broches en (riemlus)hangers.

De Site voor Moeders

Informatieve en humoristische site voor moeders. Moederschap is vakmanschap, en daar kun je soms best wat ondersteuning bij gebruiken. Op De Site voor Moeders ontmoet je collega-moeders, vind je informatie en inspiratie.

De koffie staat altijd kalar!

Buddy Beer prentenboekje

Een berenleuk kraamkado: prentenboekje Buddy Beer de ballon.

Lief voor babies

Lief! Babywear & Lifestyle

Je foto op een ballon!!

Primeur in Nederland, Je foto op een ballon, Op een folie ballon van 40 cm je foto op a4 formaat op fotokwaliteit afgedrukt. een unieke give away!!

FunPrints

Kado’s met persoonlijke bedrukking voor iedere gelegenheid.
Tevens verkopen wij shirtjes met zwangerschapsaankondiging!

Leskist.nl

Leskist.nl levert onderwijsmateriaal, verkleedkleding, handpoppen en houten speelgoed.

kippetjetok

Dé web woonwinkel voor landelijke woonaccesoires, lifestyleproducten en decoraties voor binnen en buiten. Alles om thuis nog meer te genieten. Wilt u ook uw huis in landelijke sfeer, neem dan zeker een kijkje in onze sfeervolle webwinkel. Nu ook leuke items voor de kids!

Jersey’s Place

Voor geboortebedankjes, een luiertaart, een kraamkado of geboorte versiering zit u bij Jersey’s Place goed. In de hele webwinkel vindt u naast de geboortebedankjes alles op het gebied van geboorte en kraamfeest ! U wilt tenslotte dat uw visite nog vaak aan uw kraamfeest en kindje zal denken. Dus het vinden van de juiste versiering en geboortebedankjes is erg belangrijk!

Getananny.nl, Gratis Zoeken Naar Een Oppas In De Buurt

Getananny.nl is een handige website waarop ouders gratis kunnen zoeken naar een oppas bij hen in de buurt. Oppassers vinden makkelijk hun oppaswerk.

Kinderbijslag.org

Complete informatie over alle financiele regelingen voor ouders en kinderen.

Babyhive

Babyhive, online baby magazine en community met dagelijks bijzonder en humoristische nieuws, gossip, babyproducten reviews en columns voor de jonge moeder en zwangere vrouw.

Fora

Oudersforum

Het leukste forum voor zwangere en pas bevallen mama’s. Twijfels, vragen, op zoek naar herkennig of wil je gewoon even gezellig kletsen met andere mama’s die net zo lang zwanger zijn of gelijk bevallen zijn? Kom dan eens meekletsen!

Linkoverzichten

Deleukstebabysite

Leuke en informatieve site voor jonge ouders

alles voor je baby

Van alles voor je baby, vanaf de zwangerschap!!

Baby Linksvoorjou

De leukste links van het net op 1 site