Vinea

Vinea Vakanties organiseert al meer dan 55 jaar vakanties door heel Europa. Speciaal voor jongeren van 7 t/m 19 jaar organiseert Vinea de leukste vakanties in Nederland, België, Frankrijk, Spanje, Italië, Malta, Zweden, Engeland en Schotland.
Jaarlijks mag Vinea meer dan 9.000 kinderen verblijden met de leukste vakanties en avonturen..

De meeste keus in activiteiten

Alle vakanties worden in de zomervakanties georganiseerd. De jongeren hebben de keuze uit actie en avontuur, zeilen, windsurfen, hockey, tennis, voetbal, golf, beachvolleybal, een taal leren, strand, duiken, kitesurfen, golfsurfen, wakeboarden, flowriden, dierentuin, paardrijden, creatief en cultuur.

Eigen leeftijdsgroepen

Alle vakanties zijn onderverdeeld in kleine leeftijdsgroepen, zodat alle jongeren met hun eigen leeftijdsgenootjes de leukste vakanties en avonturen beleven. De leeftijdsgroepen zijn 7-10, 10-12, 12-14, 14-16 en 15-19 jaar. Op deze manier weet iedereen dat ze de juiste aandacht krijgen van de reisleiding en dat ze de leukste zomer van hun leven meemaken.

Geen vervanging van eigen ouder-kind vakantie

De jeugdvakanties van Vinea zijn geen vervanging voor de eigen vakantie van ouders met kinderen. Natuurlijk gaan de ouders samen met de kinderen op zomervakantie, maar aangezien de kinderen tegenwoordig 6 tot 8 weken vakantie hebben, willen zij (en ook de ouders) de overige vakantieweken ook op een leuke manier doorbrengen. Vinea Vakanties heeft hier de perfecte oplossing voor: de leukste jeugdvakantie voor in je zomervakantie!

Ook in de winter actief

Tijdens de Kerst- en voorjaarsvakantie organiseert Vinea ook de zeer populaire Snowcamp en Boardmania vakanties. Dit zijn de leukste ski- en snowboard vakanties van Vinea.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *